Our Services

Get ready with your cool and feature rich websites

Get Started

Magazin Online WooCommerce

WooCommerce este un soft eCommerce  pe care il recomandam pentru magazine mici, cu pana la 100 – 150 de produse. Este construit pentru a se integra perfect cu WordPress. Este cel mai popular modul eCommerce la nivel mondial, fiind folosit de 30% dintre toate magazinele online.

WooCommerce este o platforma open source, cu flexibilitate nelimitata si acces la sute de extensii WordPress gratuite si premium pentru absolut orice functionalitate ti-ai putea dori pentru un magazin online. Un mare avantaj al acestui soft este acela ca nu ocupa mult spatiu pe serverul pe care este gazduit, neavand nevoie de gazduire dedicata pentru a functiona optim.

Cu ajutorul softului WooCommerce putem realiza un magazin online care sa contina caracteristicile obisnuite cum ar fi: crearea paginilor pentru produse, organizarea produselor pe catergorii, capacitate de a adauga atribute specifice, diferite moduri de plata si transport.

Ca toate produsele WordPress, WooCommerce pune accentul pe un CMS facil. Un magazin online construit pe aceasta platforma este foarte usor de administrat, navigarea fiind deosebit de intuitiva. Totodata, platforma  este sigura pentru comertul electronic datorita plug-in-urilor de securitate care se instaleaza suplimentar.

WooCommerce este recomandat pentru magazinele online mici care comercializeaza pana la 100 -150 de produse. Dupa depasirea unui anumit numar, site-ul nu mai ofera un randament optim in ceea ce priveste viteza de incarcare.

6 Functionalitati Importante WooCommerce

Plata Online

Gestionarea diferitelor forme de plata: numerar la livrare, cu cardul, prin transfer bancar sau PayPal.

Cos de Cumparaturi

Adaugare de produse, actualizare numar de produse, golire cos de cumparaturi.

Cupoane de Reduceri

Emitere cupoane de reducere (suma fixa ​​sau procentaj) pentru anumite produse sau categorii de produse.

Produse Configurabile

Permite adaugarea de atribute si stocuri variabile aceluiasi produs: culoare, marime etc.

Rapoarte Vanzari

Rapoarte de inventar privind stocul de produse disponibile pentru vanzare.

Monitorizare vanzari

Ofera rapoarte privind starea comenzilor, a vanzarilor, a produselor comandate si a clientilor.

Flexibilitate nelimitata

in ceea ce priveste configurarea produselor (fizice, virtuale, descarcabile) si a categoriilor de produse, a preturilor si a modalitatilor de plata si livrare.

Optimizare SEO

facila si la indemana, prin simpla instalare a unui plug-in. Alege cuvantul cheie, optimizeaza titlul, poza, continutul si metadescrierea in cativa pasi simpli.

Design original

datorita optiunilor nelimitate de personalizare a unui site, incepand de la culori, fonturi, imagini, pana la extensii si plug-in-uri. Imaginatia ta e singura limita!

Esti pregatit sa ai un site tare?