Our Services

Get ready with your cool and feature rich websites

Get Started

Realizare site de prezentare WordPress

Prin realizare site de prezentare intelegem o pagina web apartinand unei persoane, produs sau firme, unde regasim informatii utile despre entitatea respectiva. De obicei, un site de prezentare cuprinde un numar redus de pagini care ofera informatii relevante, complexe si complete, intr-o forma condensata.

WordPress este o platforma online open-source pentru crearea site-urilor web ce are la baza limbajul de programare PHP. Platforma a devenit extrem de populara datorita unui CMS facil si usor de inteles. (Content Management System – sistem de administrare pentru continut)

WordPress este un software cu sursa deschisa gratuit, ceea ce inseamna ca ofera libertatea de a-l descarca, instala, utiliza si personaliza dupa preferinte. Poate fi utilizat pentru a crea orice tip de site web.

In prezent exista peste 2600 de teme WordPress si 31.000 de pluginuri disponibile gratuit. Pentru a rula WordPress, nu aveti nevoie decat de un domeniu si gazduire web!

Ce putem realiza cu soft-ul WordPress?

Site-ul unei persoane sau al unei companii

Cu ajutorul platformei WordPress putem realiza un site de prezentare pentru o companie, prin intermediul caruia sa oferim informatii relevante despre compania noastra: cine suntem, ce servicii oferim, cine sunt clientii nostri, cum putem fi contactati.

Datorita nivelului de dezvoltare ridicat al platformei WordPress, putem crea mai multe variante de pagini, de la cele cu design minimalist la cele complexe, cu multe informatii afisate pe o singura pagina.

Blog personal sau de companie

Este una dintre cele mai cunoscute functii.

Dupa instalare vom regasi caracteristici specifice unui blog: afisarea articolelor, optiunea de a adauga comentarii, posibilitatea de organizare a articolelor pe categorii, etichete etc. Se mai pot adauga diferite module numite widget-uri pentru personalizare, cum ar fi: liste de categorii, etichete, modul pentru cautare, lista celor mai citite articole etc.

6 Functionalitati Importante WordPress

Responsive Design

Compatibilitate perfecta cu dispozitivele mobile: design-ul se adapteaza la telefoane si tablete.

CMS Simplu

Platforma este usor de administrat de catre proprietar, fara a fi necesare cunostinte de programare.

OPTIMIZARE SEO

Posibilitate instalare plug-in-uri gratuite care fac optimizarea SEO facila si la indemana.

Retina Display

Elementele media sunt redate automat la rezolutie inalta pe ecranele Retina.

Design Personalizat

Posibilitati nelimitate de design personalizat al site-ului, in functie de preferinte.

Cod curat

Normele WordPress garanteaza un cod curat care functioneaza corect si e usor de intretinut.

Versatilitate nelimitata

in privinta aspectului si functionalitatilor site-ului tau. Ai de ales dintre mii de teme complet personalizabile si de plug-in-uri pentru orice nevoie ai avea.

Mobile Friendly

WordPress recunoaste automat dispozitivul de pe care este vizitat site-ul (desktop sau mobil) si configureaza in timp real continutul pentru ca acesta sa fie redat perfect.

Social Ready

Integrare rapida si facila cu absolut toate retelele sociale existente: Facebook, Google+, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, SnapChat, Pinterest etc.

Esti pregatit sa ai un site tare?