Modul nostru de lucru este structurat in mai multe etape. Dupa ce ne contactezi, stabilim de comun acord o intalnire si-apoi speram, si tu, si noi, ca ne-am vazut, ne-am placut. Ce ramane de facut? UN SITE TARE PENTRU TINE!

Dar pana ca noul tau site tare sa fie pregatit sa cucereasca Internetul, avem de bifat urmatoarele:

Web Spider este o firma din Cluj-Napoca care ofera servicii complete de constructie site: web development, web design si optimizare SEO.

(Asta-i descrierea oficiala si-o fost musai s-o scriem ca ne-ajuta la SEO. In continuare, acum ca pe Googlebot l-am lamurit, iti explicam tie ce facem.)

Pe scurt, Web Spider se ocupa de constructie site-uri. Te putem ajuta daca ai nevoie de:

  1. Site de prezentare WordPress
  2. Magazin online WooCommerce
  3. Magazin online Magento

Realizam site-uri nou-noute si le imbunatatim pe cele deja existente. Iti oferim tot ce ai nevoie – ce stii deja, si ce nu stii inca – pentru un site tare: consultanta web, web development, web design, SEO on-page, SEO copywriting si mentenanta web.

1. Sedinta de Consultanta Web

Este o sedinta de briefing in care vom identifica cele mai potrivite solutii pentru site-ul tau. Pentru noi conteaza ce vrei, suntem atenti la nevoile tale si culegem toate informatiile necesare pentru a construi site-ul asa cum ti-l doresti.

2. Desemnarea Echipei Potrivite

Selectam persoanele cele mai potrivite pentru realizarea proiectului tau: web developer, SEO specialist, web designer, SEO copywriter. Echipa de implementare va fi coordonata de un project manager permanent in legatura cu tine.

3. Monitorizare Permanenta

In orice moment poti sa vezi stadiul in care se afla proiectul tau deoarece site-ul va fi construit online, pe un link provizoriu privat.

4. Web Development

Intra in scena programatorul, cel care iti croieste efectiv site-ul la comanda. El se ocupa de implementarea platformei, a plug-in-urilor, a functionalitatilor sau sau elementelor de design speciale pentru site-ul de prezentare sau magazinul tau online.

5. Web Design

Pentru ca, nu-i asa, frumusetea conteaza. Atentie, insa: site-ul tau trebuie sa fie nu doar placut ochiului, ci si inteligent din punct de vedere estetic. Grafic designer-ul nostru specializat are cunostintele necesare pentru a realiza un web design ca la carte!

6. SEO On-Page

Trebuie sa fim brutal de sinceri: un site care nu e Google-friendly e degeaba. Specialistii nostri in SEO au grija ca site-ul tau sa indeplineasca toate cerintele tehnice impuse de algoritmii de indexare Google pentru obtinerea unui trafic organic cat mai bun.

7. SEO Copywriting

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui site este continutul. Textele trebuie sa fie unice, originale si bine optimizate. Pentru asta ai nevoie de un SEO copywriter talentat, stapan pe gramatica si care sa scrie texte capabile sa ii convinga pe clientii tai, dar si pe Google.

8. Testare si corectare

Inainte de a fi urcat live, site-ul tau va fi supus celor mai riguroase testari, astfel incat nici cea mai mica eroare sa nu scape neobservata. Toate problemele identificate vor fi remediate cu promptitudine.

9. Zboara, site-ule, zboara!

Site-ul tau a pornit sa cucereasca Internetul!

10. Mentenanta Web

I-am dat drumul in lume dar il tinem sub supraveghere. Web Spider Squad in actiune: analizam permanent site-ul tau pentru a ne asigura ca functioneaza la parametri optimi, identificam problemele si intervenim imediat pentru rezolvarea lor.

In loc de concluzie…

I: Ce ne deosebeste de restul firmelor care fac web development, web design si optimizare SEO?

R: Noi o facem mai bine. ?

>> Click pe contact si hai sa ne cunoastem! Prima sedinta de consultanta e GRATUITA!

Tehnologii Folosite

Wordpress

Platforma wordpress este una dintre cele mai populare platforme online open source pentru crearea site-urilor web, fiind usor de utilizat si personalizat.

WooCommerce

WooCommerce este un plugin cu ajutorul caruia putem creea usor un magazin online pe platforma WordPress. Este recomandata folosirea lui pentru magazinele cu mai putin de 1000 de produse.

Magento

Magento este o platorma online creata exclusiv  pentru comertul electronic , fiind o platforma open source  usor de personalizat.

Aptitudinile Noastre

HTML5/CSS3
JQUERY
PHP/MYSQL
JAVASCRIPT
FOTOGRAFII
PHOTOSHOP
ILLUSTRATOR
AFTER EFFECTS

Esti pregatit sa-ti faci un site original?

Contacteaza-ne Acum